POUK po 1. 11. 2021 – V ŠOLO LE ZDRAVI OTROCI

Spoštovani starši.

Glede na to, da nas virus SAR-COV-2 že od 3. 9. nikakor ne izpusti iz svojih krempljev in se na naši šoli soočamo s številnimi karantenami in okužbami med učenci, vas prosim za dosledno izvajanje najnovejšega ukrepa – samotestiranje za vse učence. Do današnjega dne je za SAR COV -2 zbolelo  77 učencev, katerih starši so nam javili okužbo.

O načinu in pogostosti samotestiranja učencev ste bili  obveščeni v petek, 29. 10. 2021, preko e-pošte v eAsistentu. Protokol samotestiranja učencev  še enkrat prilagamo TUKAJ.

Ob enem vas informiram, da imamo na naši šoli 86,7 % precepljenost zaposlenih.  Dosedaj je za Covidom zbolelo 14 zaposlenih, od teh je bila večina cepljenih. Vsi  zaposleni, ki so se odločili za samotestiranje, to dosledno izvajajo. Okrepili smo razkuževanje v dopoldanskem času in nabavili čistilce zraka.

Kot kaže bo tudi ta pozna jesen še vedno v znamenju epidemije, zato vas prosimo, da v šolo pošiljate le zdrave otroke.  Ob najmanjših znakih slabega počutja posezite po samotestiranju, ki se je do sedaj izkazalo kot zelo učinkovito in zanesljivo orodje pri odkrivanju okužb.

Ob tej priložnosti vas prosimo , da redno dopoldan in proti večeru  najkasneje do 20.00 ure spremljate obvestila preko eAsistenta. Če bomo dobili obvestilo o pozitivnem testu po 20.00 uri, vas bomo kontaktirali po telefonu zato, da otroka naslednji dan ne boste poslali v šolo.  Prav tako vas bomo klicali po telefonu, kadar bomo morali zaradi preprečevanja širjenja okužbe  učence pošiljati domov  od pouka. Zahvaljujemo se vam, da ste odzivni in ob klicu razumevajoči.

Prilagamo povezavo na video o postopku samotestiranja.

Hvala za družbeno odgovoren odnos.

v. d. ravnateljice Anja Lovšin

(Visited 23 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost