Hočem, zmorem, tečem!

Prvega septembra 2017 je ravnateljica podala devetošolcem idejo o tem, da športni dan združimo z dobrodelnim tekom in s tem razvijamo vrednote pomembne za življenje, med njimi tudi dobrodelnost.
Sestajali so se, dogovarjali, pogovarjali in kmalu ugotovili, da je za izvedbo takšnega projekta veliko, veliko dela. Učenci so bili nosilci tega projekta, vendar brez ogromno vloženega truda skupine učiteljev tega zagotovo ne bi izpeljali. Dejstvo pa je, da je vsak od nas prispeval delček v uspešni sestavljanki naše šole z naslovom Hočem, zmorem, tečem!

Starši naših učencev so bili neverjetni, prispevali so ideje, nagrade, svoj čas, trud in donacije. Hvala vsem. Hvaležni smo tudi podjetjem in društvom ter vsakemu posamezniku za vsak prispevek, ki bo omočil otrokom letovanje na morju, ki ga organizira Zveza prijateljev mladine.

Posebna zahvala tudi podjetjem, ki so nam omogočili, da je bil na ta poseben dan z nami Radio 1. Energijo spoštovanja in dobrote sta gotovo prispevala tudi Miha Deželak in Anita Ogulin.
Hvaležni smo za to izkušnjo.

Fotografije: Miha Merljak in David Šavli

Povezava do fotografij 1

Povezava do fotografij 2

 

(Visited 80 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost