iEARN Holiday Card Exchange 2019

Holiday Card Exchange 2019

V okviru mednarodnega projekta iEARN: Holiday card Exchange so učenci izdelovali praznične voščilnice , ki so jih poslali šolam v Avstralijo, Rusijo, Belorusijo, Italijo, na Hrvaško in Tajvan. Pri izdelavi voščilnic so sodelovali  učenci razredne in predmetne stopnje.

Ob prejemanju voščilnic so učenci spoznali različne kulture in tradicije praznovanja iz omenjenih držav.

Vse prispele voščilnice so si lahko učenci, učitelji in obiskovalci naše šole ogledali na razstavnem panoju v šolski avli.

Nekaj utrinkov z izdelovanja voščilnic

Razstava prejetih voščilnic

Mnenja sodelujočih učencev

Izdelovanje voščilnic mi je bilo zelo všeč. Ker rada ustvarjam to res ni bila težava. Najbolje od vsega pa je, da bo to voščilnico dobila šola zelo daleč stran od nas. Z veseljem bi kaj takega ponovila.

Projekt izmenjav voščilnic mi je bil všeč, saj smo spoznali kako v drugih državah praznujejo božič in novo leto. Pri projektu mi je bilo všeč tudi to da smo se zabavali in sodelovali. Edino kar mi ni bilo ravno všeč je to, da se nekatere države niso najbolj potrudile za voščilnice saj niso bile ravno lepe, vendar večina voščilnic pa je bilo prekrasnih.

Meni osebno je bil ta projekt zares zelo všeč. Občutek imam da smo se v naši skupini še bolj povezali. Všeč mi je bilo da smo imeli to možnost, da smo lahko naredili voščilnice in jih poslali v druge države po svetu. Če bi imeli še kdaj priložnost ponoviti to bi bila zelo vesela.

(Visited 89 times, 1 visits today)
Dostopnost